Sunt nominalizata la Elle New Media Awards 2021- Categoria Travel

Pentru al doilea an la rand, am fost nominalizata la Elle New Media Awards, la categoria Travel. Nu mi-am imaginat niciodata ca voi reusi sa strang alaturi de mine o comunitate atat de faina de oameni pasionati de calatorii. Totusi, iata ca datorita voua, celor care ma urmariti, munca mea este apreciata si recunoscuta si astfel, am fost nominalizata si anul acesta la premiile Elle.

Ultimii ani au fost ca un roller-coaster. Anul 2018 a inceput in forta. Eu si Dan, prietenul meu, ne-am dat demisiile de la locurile noastre de munca, ne-am vandut masina, am renuntat la chirie, ne-am dus toate lucrurile la parinti si am cumparat un bilet doar dus catre Tailanda.

Aveau sa urmeze 2 ani plini de aventuri, prin tari care mai de care mai exotice si mai frumoase. Am reusit sa vizitam Japonia, ne-am indragostit de Myanmar si de oamenii extrem de primitori de acolo, am stat cateva luni in Bali si am vizitat zeci de plaje incredibile din Filipine.

Am mai ajuns si in tari precum China, Coreea de Sud, Vietnam, Laos, Malaezia si Singapore insa dupa aproape 2 ani aventura noastra a luat sfarsit. Ne-am intors in tara, Dan s-a reangajat la fostul job iar eu m-am ocupat in continuare de blog si Instagram. Planul era sa stam in tara un an iar mai apoi sa plecam iar, insa a inceput pandemia si nu am mai reusit sa sa ne tinem de plan.

Totusi, in ultima perioada am reusit sa vizitam o mare parte din Romania si sa impartasim cu voi, atat pe Insta cat si pe Tik Tok sfaturi utile de calatorie. Unele postari au atins 1 milion de vizualizari si am primit sute de mesaje de la voi in care mi-ati spus ca ati fost in locurile recomandate de noi si ca v-au placut. Asta conteaza cel mai mult pentru mine, sa va arat ca si in Romania sunt locuri faine, care merita vizitate si promovate.

Acestea fiind spuse, noi deja planuim urmatoarea escapada de lunga durata dar pana atunci, daca iti place continutul meu, te invit sa ma votezi la Elle New Media Awards 2021, la categoria Travel.

Aurelia Teslaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.