Ai auzit de Tipli, portalul de cash-back?

Astazi vreau sa va vorbesc despre un produs pe care il folosesc de cateva luni bune. Stiti ca mereu impartasesc cu voi sfaturi utile de calatorie, si acest produs m-a ajutat sa economisesc bani la biletele de avion si cazari in ultima perioada. Este vorba despre Tipli, un portal de cash-back care iti ofera inapoi o parte din banii cheltuiti atunci cand faci comenzi online la magazinele partenere.

Tipli te ajuta sa economisesti bani atunci cand comanzi online de la magazine precum Austrian Airlines, Hotels.com, About You, FactCool, Answear, Carturesti si altele. Pe langa multe magazine partenere care te ajuta sa iti planifici urmatoarea calatorie, pe Tipli vei gasi si magazine din alte domenii (fashion, farmacii, optici si altele).

Probabil ca deja te intrebi cum functioneaza acest portal de cash-back. Ei bine, tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont gratuit pe Tipli (vei primi si un bonus de 30 de lei odata cu prima comanda), sa alegi magazinul de pe care vrei sa comanzi si sa iti comanzi produsele asa cum o faci de obicei. Dupa ce ai efectuat plata, vei primi inapoi o parte din banii cheltuiti (in maxim 48 de ore) iar mai apoi, ii vei putea transfera in contul tau bancar.

Daca vrei sa faci o comanda online in viitorul apropiat, nu uita sa verifici daca magazinul respectivul este partener Tipli. Pe Tipli vei gasi peste 400 de e-shopuri care te vor ajuta sa economisesti bani.

Eu deja folosesc aceasta platforma de cateva luni si ma bucur de fiecare data cand vad ca primesc inapoi o parte din banutii cheltuiti. Hai si tu pe Tipli! Nu uita, vei primi un bonus de 30 de lei odata cu prima comanda!

Aurelia Teslaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.